Saturday, November 4, 2006
HoBao υπερβολικό ST Truggy Categories - HoBao, Gas Off Road, Cars, Products , trackback
Το HoBao έχει μπεί στην αγορά Truggy με αυτό το μάλλον συμπαθητικό RTR, το υπερβολικό ST Σύμφωνα με το Philip σε νεω-με λάθη - «το υπερβολικό ST είναι ένα μίγμα του καλύτερου των υπερβολικών 7 που συνδέονται με τα νέα μέρη από τα υπερβολικά 8 ″. Έτσι εκεί τον έχετε, κεφάλι σε νεω-με λάθη για περισσότερες εικόνες.
Πηγή: Νεω-με λάθη [νεω-buggy.net]

















Χρήση»
Εάν αναδημοσιεύετε οποιαδήποτε στοιχεία από αυτήν την σελίδα σε έναν άλλο ιστοχώρο, συμπεριλαμβανομένου του κειμένου, τις αρχικές εικόνες ή τα σχηματοποιημένα αποτελέσματα παρακαλώ να είστε βέβαιος να προσθέσει μια σύνδεση πίσω σε αυτήν την σελίδα ως πηγή.
Σχετικές θέσεις»
Σχόλια
γεια! θέλω ακριβώς να ρωτήσω εάν αυτό το το υπερβολικό ST είναι «τράβηγμα-έναρξη ή ηλεκτρικό (χρησιμοποιώντας τον πρακτικό εκκινητή)». .thanks a lot!