Saturday, May 10, 2008
Δανικοί πλαϊνοί υπήκοοι Rd1 Categories - Electric, Off Road, National, Racing , trackback 
Ο 1$ος κύκλος του δανικού πλαϊνού πρωταθλήματος DRCMU του 2008 οργανώθηκε τελευταίο Σαββατοκύριακο από τη λέσχη Minirace του Odense RC, τα οποία έχουν βάλει το νέο τάπητα στη διαδρομή που παρέχει τα μέρη του πιασίματος, ενώ ένα νέο διπλό άλμα ήταν κατασκευή για αυτό το γεγονός.
Διαβάστε την πλήρη έκθεση…
2WD στην κατηγορία, ο πρώην ευρωπαϊκός περιοδεύοντας πρωτοπόρος Ιωνάς Kaerup αυτοκινήτων ήταν παρών ως οδηγό φιλοξενουμένων, και δεν έχει ξεχάσει τις ρίζες του από των στις αρχές ημερών πλαϊνής οδήγησής του. Ο Ιωνάς πήρε TQ μπροστά από Lars Alex και πέρυσι 2WD πρωτοπόρος Christer Rasmussen. Ο Ιωνάς μετέφερε αυτόν τον ρυθμό σε τελικά με τη νίκη 1$ου και 3ος α-τελικού, με Lars Alex κατορθώνοντας να κερδίσει 2$ο τελικό με ένα πολύ μικρό χάσμα στον Ιωνάς.
2WD κορυφή 3
1. Ιωνάς Kaerup - B4
2. Lars Alex - B4
3. Christer Rasmussen - B4

Στη 4WD κατηγορία ήταν πάλι μάχη μεταξύ του οδηγού Ulrich Rasmussen και Losi Kim Nielsen πρωτοπόρων περασμένου χρόνου 4WD. Ο Ulrich έβαλε μερικούς πολύ γρήγορους χρόνους σε στρογγυλά 2 και 3 είναι κατάλληλα και ήταν ο μόνος οδηγός που κατόρθωσε να κάνει 17 περιτυλίξεις στη διαδρομή μπαγαπόντικος. Ο Kim Nielsen ήταν σε θέση να ασκήσει μια σκληρή πίεση στο Ulrich σε πρώτο α-τελικό, αλλά ο Kim έκανε μερικά λάθη και μειώθηκε πίσω και έτσι ο Ulrich μπόρεσε να τον περάσει και να κρατήσει το μόλυβδο μέχρι τη γραμμή τέρματος. Ο Ulrich διατήρησε αυτόν τον ρυθμό σε 2$ο και 3ος τελικό που κερδίζει συνολικά μπροστά από το Kim Nielsen και ο Ιαν. Larsen.
4WD κορυφή 3
1. Ulrich Rasmussen - Kyosho
2. Kim Nielsen - Losi
3. Larsen του Ιαν. - BJ4

Στην κατηγορία αποθεμάτων ήταν 9 χρονών τοπικός δρομέας Jesper Rasmussen που ήταν ο γρηγορότερος με το αβούρτσιστο τροφοδοτημένο αυτοκίνητο Kyosho προδιαγραφών αποθεμάτων LRP του. Κατόρθωσε να βρεί τους γρηγορότερους χρόνους Rd2 και 3 να είσαι κατάλληλος και θα μπορούσε να βάλει το αυτοκίνητό του στη θέση πόλων, ακριβώς μπροστά από Martin Kristensen με BJ4 του και νεαρός Sebastian Sorensen στο τρίτο σημείο με το Tamiya του 501X. Πρώτα σε τελικό τα 8 ο χρονών Sebastian πήραν το προβάδισμα από την έναρξη, όταν χτύπησε Martin το αυτοκίνητο Jespers στην πρώτη γωνία. Ο Jesper θα μπορούσε να προσπεράσει το Sebastian στον της τελευταίας στιγμής για να κερδίσει πρώτο τον τελικό και ο νέος οδηγός θα μπορούσε να πάρει τη νίκη σε υπόλοιπα 2 τελικά που κερδίζουν συνολικά.
Κορυφή 3 αποθεμάτων
1. Jesper Rasmussen - Kyosho
2. Martin Kristensen – BJ4
3. Sebastian Sorensen – Tamiya
Round 2 will be held at the Ti-Mo club near the Danish/German border.
Source: Race Gallery [racegallery.dk]
















Usage »
If you republish any elements from this page on another website, including text, original pictures or formatted results please be sure to add a link back to this page as the source.
Related Posts »
Comments »
no comments yet - be the first?